Puress Bruidsmodereiniging

Puress, voor altijd mooi.

Voordeelactie trouwjurk reinigen

Reserveer in mei of juni 2016 de reiniging van je trouwjurk, wij reinigen het trouwkostuum kosteloos erbij (twv € 52,50). Puress Bruidsmodereiniging is dé specialist in het reinigen van trouwjurken, trouwkostuums en bijbehorende accessoires. Puress staat voor: 100% garantie, hoogwaardige reiniging, persoonlijk contact en levering door heel Nederland en Vlaanderen. 

Kortingscode: TROUWKOSTUUM

Trouwjurk reinigen

Puress Bruidsmodereiniging is specialist in het reinigen van trouwjurken, trouwkostuums en bijbehorende accessoires. We werken samen met vrijwel alle bruidsmodezaken in Nederland. Puress reinigt je bruidsjurk op ambachtelijke wijze geheel op ons risico en met het beste resultaat, voor een blijvende herinnering.

'Durf jij jouw kostbare trouwjurk zomaar door een stomerij te laten reinigen?' 

Het reinigen van bruidskleding vergt veel zorg en is een specialisatie die door Puress wordt uitgevoerd. Er moet veel kennis zijn van stoffen en materialen en er is veel ruimte nodig om alle bruidsjurken zorgvuldig te reinigen. Ook speelt zowel de emotionele als de financiële waarde een rol en dat vraagt om een zorgvuldige behandeling van je bruidskleding. Puress Bruidsmodereiniging heeft zich dan ook volledig gespecialiseerd in trouwjurk reinigen, trouwkostuums en bijbehorende accessoires.

De betere bruidsmodezaken adviseren Puress

Bruidsmodezaken adviseren Puress voor het reinigen van je trouwjurk vanwege de jarenlange ervaring die Puress heeft opgebouwd met het reinigen van exclusieve stoffen en de hoge kwaliteit die wordt gegarandeerd. Puress hanteert eigen kwaliteitsnormen die verder gaan dan de vastgestelde NETEX voorwaarden (brancheorganisatie voor stomerijen).

Rubriek(en)
Adres Groenstraat 6
4841 BD Prinsenbeek
Telefoon Tel: 076-8883282
Bezoek de website