Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De NTBO Open Trouwlocatie Dag

Over 13 dagen is het zover; dan organiseert de Nederlandse Trouw Branche Organisatie (NTBO) weer de Open Trouwlocatie Dag. Op deze dag kun je in heel Nederland, zonder afspraak en geheel vrijblijvend, trouwlocaties bezichtigen.

De mooiste trouwlocaties

Heb je trouwplannen, maar ben je nog zoekende naar de juiste locatie? Dan is de NTBO Open Trouwlocatie Dag op zondag 13 oktober een geweldige manier om inspiratie op te doen. Op deze dag openen de meewerkende locaties tussen 12.00 en 17.00 uur hun deuren en kun je ze vrijblijvend en zonder afspraken bezichtigen.

Welke locaties doen mee?

Op de website van de NTBO staan de locaties beschreven die meedoen. Een handige Open Trouwlocatie Dag checklist helpt je mee de details van de bekeken locaties te onthouden. Je hoeft hem alleen nog maar te downloaden.

Een mooie locatie gezien?

Heb je op de website van de NTBO een mooie trouwlocatie gezien? Meld je dan, via de button onderaan de pagina van de betreffende locatie, aan om deze locatie te ervaren en beleven. Je naam wordt dan aan deze trouwlocatie doorgegeven en je maakt kans op een leuke attentie.

Natuurlijk kun je ook zonder aanmelding alle trouwlocaties bezichtigen.

Bron: www.opentrouwlocatiedag.nl

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation