Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

DIY Wedding

De DIY Wedding  (Do It Yourself) vertelt al dat je ‘het allemaal zelf doet’. Het is een manier om een hele persoonlijke touch aan de bruiloft te geven. Je kunt het zo gek niet bedenken of je maakt het zelf: uitnodigingen, decoratie, bloemstukjes, tafellopers en gekleurde linten. Om je alvast in de stemming te brengen geven we enkele sfeerimpressies:

Zelf uitnodigingen maken

Ben je van plan om veel gasten uit te nodigen, dan begin je er waarschijnlijk niet zelf aan. Maar wil je slechts een klein groepje uitnodigen, dan is het goed te doen om, met een beetje creativiteit, handigheid en geduld, de uitnodigingskaarten zelf maken.

Bloemversieringen

Op eenvoudige wijze en een beetje hulp van de natuur maak je zelf de leukste bloemversieringen. Gebruik schoon glaswerk, zoals lege jampotglazen, decoreer ze met bijvoorbeeld kant, raffia en linten. Het mooiste effect krijg je als je het glaswerk in groepjes bij elkaar zet.

Cupcakes

Het is even een klusje, maar als je van bakken houdt dan maak je de cupcakes, of andere soorten taart, lekker zelf. En misschien heb je in je vriendenkring wel een handige bakker zitten die voor jullie de zoete traktaties wil maken.

Tafeldecoratie

Om eenheid te creëren pas je de tafeldecoratie natuurlijk aan in de stijl van jullie bruiloft. Dit kan tot in de details worden uitgewerkt, maar ook al op eenvoudige wijze. Laat het thema of de gekozen kleur terugkomen in bijvoorbeeld de servetten, kussens, linten en bloemen.

Gastenboek

Gastenboeken zijn een blijvende herinnering aan de bruiloft en zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Van eenvoudig tot uiterst creatief, zoals de gastenboom op het onderstaande voorbeeld. Kijk op onze Pinterest pagina voor meer inspiratie.

Give away

De leukste give aways zijn natuurlijk die cadeautjes  met een persoonlijke touch, zoals een zelfgemaakte attentie of één die voorzien is van een handgeschreven wens van jullie voor de gasten.

Een tip voor een DIY Wedding

Een tip die we je meegeven voor de DIY Wedding, om geen stress te krijgen en tijdig alles af te hebben, is om vroegtijdig te beginnen met de voorbereidingen en hulp aan derden vragen.

Wil je nog meer ideeën en inspiratie opdoen voor je eigen DIY wedding? Kijk dan snel op onze Pinterest pagina

 

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation