Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

NTBO Open Trouwlocatie Dag op zondag 13 oktober

De Nederlandse Trouw Branche Organisatie organiseert op zondag 13 oktober de Open Trouwlocatie Dag. Je kunt dan zonder afspraak, geheel vrijblijvend, tussen 12.00 en 17.00 uur trouwlocaties in heel Nederland bezichtigen.

Een goed bezochte dag

Twee keer per jaar organiseert de NTBO een Open Trouwlocatie Dag. Deze altijd goed bezochte dag is enerzijds voor bruidsparen een geweldige manier om vrijblijvend locaties te bezichtigen en te beleven. Anderzijds is het voor locaties een uitgelezen kans om zichzelf, in samenwerking met andere leveranciers, van hun beste kant te laten zien en bruidsparen een ware beleving laten ervaren.

Welke locaties doen mee?

Op de website van de Open Trouwlocatie Dag staan welke locaties er meedoen met de NTBO Open Trouwlocatie Dag. De website biedt tevens de mogelijkheid om de Open Trouwlocatie Dag Checklist te downloaden waardoor het nog makkelijker wordt om de details van de  bekeken locaties te onthouden.

Heb je een mooie trouwlocatie gezien?

Meld je aan via de button onderaan de pagina van je favoriete trouwlocatie op de website van de Open Trouwlocatie Dag om de locatie op 13 oktober te kunnen bekijken en maak kans op een leuke verassing.

Natuurlijk kun je ook zonder je aan te melden de trouwlocaties bekijken tijdens de Open Trouwlocatie Dag. Wij wensen je veel inspiratie toe! Bron: http://opentrouwlocatiedag.nl

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation