Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Open Trouwlocatie Dag

Zondag 14 september vindt een nieuwe editie van de NTBO Open Trouwlocatie Dag plaats.Trouwlocaties door heel Nederland openen tijdens deze open dag speciaal hun deuren voor bruidsparen die op zoek zijn naar hun droomlocatie.

Kastelen en landgoederen, rederijen, hotels, restaurants, boerderijen en hoeves; deze en andere trouwlocaties aangesloten bij de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO), zijn op zondag 14 september tussen 12.00 en 17.00 uur geheel vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen.

Unieke openstelling voor bruidsparen
Aanstaande bruidsparen kunnen tijdens de NTBO Open Trouwlocatie Dag sfeer proeven bij de deelnemende trouwlocaties door heel Nederland. “Deze dag is een unieke gelegenheid voor bruidsparen om zich te oriënteren op hun droomlocatie. Normaal moet je een afspraak maken om een trouwlocatie te kunnen bezichtigen. Nu kun je als bruidspaar rustig de sfeer proeven van verschillende trouwlocaties en kijken of die speciale klik er is voor jullie grote dag”, aldus Daniëlle Lemmers, voorzitter van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Het complete overzicht van alle deelnemende locaties aan de NTBO Open Trouwlocatie Dag op zondag 14 september, is te vinden op de website: Open trouwlocatie Dag

Bron & fotocredit bovenaan: NTBO Nederlandse Trouwbranche Organisatie

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation