Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ook een bruidsreportage in de Noord/Zuidlijntunnel?

Het zal je maar gebeuren; op die mooie zomerdag dat je gaat trouwen, giet het van de regen, net op het moment dat de fotografen hun kiekjes willen schieten. Gelukkig had collega Larissa van der Zouw – werkzaam bij onze afbouwaannemer VIA - een bijzondere oplossing voor haar trouwende broer. Een oplossing die we een ander bruidspaar ook graag gunnen.

Oplossing

Larissa: “Ik vond het zo sneu voor mijn broer en zijn toekomstige vrouw. Niemand had ook aan paraplu’s gedacht en daar stonden we dus in de stromende regen bij Park Franckendael. Omdat ik ceremoniemeester was, vond ik het ook wel een beetje mijn taak om met een oplossing te komen. Ik wist dat de bouwers bezig waren met wat kleine werkzaamheden in de tunnel en besloot een rondje te bellen; was het heel misschien mogelijk om de foto’s in de Noord/Zuidlijn te nemen?”

Kleine beproeving

Hoewel de bouwers aanvankelijk wel wat overtuiging nodig hadden, streken ze met hun hand over hun hart. Wel moest het groepje beloven niet in de weg te lopen. Zodoende mochten het bruidspaar, Larissa en de fotografen afdalen in de tunnel. Bruid Marije: “Dat was nog wel even een kleine beproeving; erg schoon is een bouwplaats niet natuurlijk en daarom werd ik in een laken gewikkeld om mijn jurk te beschermen. Ook het afdalen met mijn bruidsjurk via de trap was nog best eng, maar gelukkig werd ik ondersteund door één van de bouwers en Maurits.”

Onverwachte, leuke wending

Eenmaal beneden nam het gezelschap plaats in het golfkarretje om via de tunnel onder het IJ af te reizen naar het begin van de geboorde tunnel onder het Damrak. Bruidegom Maurits: “Dat was geweldig natuurlijk. Vooral de verbaasde reacties van de bouwers die ons voorbij zagen rijden waren erg grappig.” Ook over het resultaat is het bruidspaar meer dan tevreden. Marije: “We zijn ontzettend blij met deze bijzondere foto’s, daarbij gaf het de dag een onverwachte, leuke wending.

Ook een bruidsreportage in de Noord/Zuidlijntunnel?

Omdat we het een ander bruidspaar ook gunnen, willen onze bouwers bij hoge uitzondering meewerken aan nog een bruidsreportage in de tunnel. Let op: de reportage kan alleen op een zaterdag plaatsvinden, op overige dagen zijn onze bouwers aan het werk en is het logistiek niet mogelijk om af te dalen. We stellen ook alleen de locatie ter beschikking, een fotograaf moet het bruidspaar zelf regelen.

Reageren

Zou jij ook uw bruidsfoto’s willen laten schieten in de Noord/Zuidlijn? Plaats dan onder dit artikel ( op de website van www. hierzijnwij.nl) een reactie waarom je dat graag zou willen en vergeet niet te melden op welke datum de bruiloft plaatsvindt. We zullen de reportage vervolgens op 24 november verloten onder de mensen die gereageerd hebben en waarvan de datum aan de eisen voldoet. Het heeft dus helaas ook geen zin om te reageren, als je voor 24 november trouwt. Succes!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation